Denné špeciality

"Deliciously different / Lahodne Iné"


Denné špeciality 14.10. – 18.10.2024

Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)

Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),

Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)

Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 !

Pondelok

Polievka: Provecálska s grilovanou zeleninou (A:,)

Menu 1: Br. plátok s krémovo hríbovou omáčkou na ryži s gréckym šalátom (A: 1,7)

Menu 2: Zapekane fliačky s karfiólom, zeleninou a syrom, so šalátom ako na jednotke (A: 1,3,7)

Utorok

Polievka: Zeleninový boršč s kyslou smotanou (A: 7)

Menu 1: Švajčiarsky kurací steak s cesnakovým maslom a zapečený s ementhal syrom na opekaných zemiakoch s mix baby šalátikmi so zeleninou a balsamico redukciou s olivovým olejom (A: 7)

Menu 2: Zeleninová Quasadilla – zapečená prekladaná tortilla plnená zeleninou a syrom, so štyrmi dipmi – guacamole(avocado dip), kyslá smotana, salsa a syrový dip s Mexickým ryžovo-zeleninovým šalátom (A: 1,7)

Streda

Polievka: Hydinový vývar so zeleninou a slížami (A: 1,7)

Menu 1: Pečené Kačacie stehno na gevis knedli, s dusenou červenou kapustou a vňatkou pre oko (A: 1,)

Menu 2: Grilovaný pološtiepok na pečených baby zemiakoch s omáčkou kyslej smotany, bryndze a mladej cibuľky s oravskou slaninou (alebo bez..) a zahradným šalátom a malinovým vinaigrette (A:1,)

Štvrtok

Polievka: Fazuľová na sladko so zeleninou a rezancami (A: 1 )

Menu 1: Br. rezeň a'la Central Park s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou, červeným coleslaw šalátom a paradajkou na lollo liste (A: 1,3,7)

Menu 2: Hlivový perkelt na tarhoni so steril zeleninou (uhorky, kapia, cibuľka) (A: 1,7)

Piatok

Polievka: Špenátová s vajcom a krutónmi (A:1,3,7)

Menu 1: BBQ kuracie spodné stehienka s americkými zemiakmi a Caesar šalátom (A: 1,7)

Menu 2: Rybie Kari Madras - na Indický spôsob s polárnou treskou a kari zeleninou s červenou šošovicou a kokosovým mliekom na jasmínovej ryži s mladou cibuľkou a paradajkami s čerstvým koriandrom (A: 4,)


Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov

Vždy máme ryžu, zemiaky dňa, Zahradný a Caesar šalát

XXL menu na club tanieri 30cm ….. + 3,50€

s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2

Prosím prejdite na str. 2 v prípade, ak ste si nevedeli vybrať

Pon. – Pia. (každý deň):

Polievka dňa

+

Menu 3:

Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát

v niektorých prípadoch aj z dvojky + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt

Menu 4:

Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.

Marinovaný Kurací prsný steak (A:,)

s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie

Pečený Filet tresky tmavej (A:4)

s grilovacím korením a maslom Mâitre d'Hôtel (maslo,citrón, vňať)

Grilovaný Halloumi syr (A:7,)

s bylinkovým olivovým olejom

K menu 4 príloha obloha podľa výberu

– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát

Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:

Jogurtovo bylinkový (A:7,) Taliansky vinaigrette (A:)

Malinový vinaigrette (A:,), Citrón + olivový olej.(A:,)

Dezert dňa:..............3,50

Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou

Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím

Dôležité informácie

Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia

Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť šéf kuchára ako prví,

cez obsluhujúci personál

na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku

Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie

8.- € (Vrátane 20% DPH)

Tel. Objednávky na vyzdvihnutie "so sebou" od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139

Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok - 2. Kôrovce a výrobky z nich. - 3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. - 5. Arašidy a výrobky z nich - 6. Sójové zrná a výrobky z nich. - 7. Mlieko a výrobky z neho. - 8. Orechy . - 9. Zeler a výrobky z neho. - 10. Horčica a výrobky z nej. - 11. Sezamové semená a výrobky z nich. - 12. Oxid siričitý a siričitany - 13. Vlčí bôb a výrobky z neho. - 14. Mäkkýše a výrobky z nich.