Denné špeciality  29.4. – 3.5.2024    
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 ! 
Pondelok 
Polievka: Kukuričny chowder (A: 1,7) 
Menu 1: Hot pork sandwich - teplý bravčový sendvič - tenké plátky pečeného bravčového v gravy omáčke na toaste, s hranolkami a Caesar šalátom v miske (A: 1,)
Menu 2: Farffale - cestovinové motýliky s tuniakom, špenátom, modrým syrom a olivovým olejom (A: 1,7) 
Utorok
Polievka: Zemiakový frankfurter (A: 1 )
Menu 1: Kuracie risotto so zeleninou, eidam syrom a uhorkovým šalátom v miske(A: 1,7)
Menu 2: Zeleninová Quasadilla – zapečená prekladaná tortilla plnená zeleninou a syrom, so štyrmi dipmi – guacamole(avocado dip), kyslá smotana, salsa a syrový dip s Mexickým ryžovo-zeleninovým šalátom (A: 1,7)
             
Streda
Zatvorené - sviatok  
Štvrtok
Polievka: Fazuľová na sladko so zeleninou a rezancami (A: 1  )
Menu 1: Rezeň starej mamy (z trenčianskeho kraja) na ryži s dyňovým kompótom na spôsob ananásu (samozrejme že aj zemiaky a šaláty budeme mať “na porúdzi”) (A: 1,7)
Menu 2: Palacinka a’la Ivanka (SLADKÝ OBED) plnená tvarohom s hrozienkami, preliate teplým lesným ovocím, dokončené šľahačkou a čokoládovým topingom.     (A: 1, 7,)               
Piatok
Polievka: Kapustnica Slovakia (A:  )
Menu 1: Buffalo kuracie krídla s americkými zemiakmi, mrkvou, stopkovým celerom
a ranch dressingom v miske (A: 3,7) 
Menu 2: Pečený Gorbuša losos s kaparovo kôprovou chladnou omáčkou na ryži so zahradným šalátom a citrónovo bylinkovým vinaigrette  (A:4,3,7,)
 
 
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov ☺
 
XXL menu na club tanieri 30cm …..3,50€
                          s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2                                     
                                                  
 Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa 
+
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
  Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
      Marinovaný Kurací prsný steak (A:,) 
s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie
Pečený Filet tresky tmavej (A:4)
s grilovacím korením a maslom Mâitre d’Hôtel (maslo,citrón, vňať)
Grilovaný Halloumi syr (A:7,)  
s bylinkovým olivovým olejom
 
K menu 4 príloha obloha podľa výberu  
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
 
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
           Jogurtovo bylinkový (A:7,)                         Taliansky vinaigrette (A:)           
             Malinový vinaigrette (A:,),                          Citrón + olivový olej.(A:,)
 
 
Dezert dňa:..............3,50 
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
 
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  ako prví,
cez obsluhujúci personál 
na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
 
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 
8.- € (Vrátane 20% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
 
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená 
 
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok -  2. Kôrovce a výrobky z nich. -  3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. -  5.     Arašidy a výrobky z nich -  6.     Sójové zrná a výrobky z nich.  -  7.     Mlieko a výrobky z neho.  -  8.  Orechy . -  9.  Zeler a výrobky z neho.  -  10.  Horčica a výrobky z nej.  -  11.  Sezamové semená a výrobky z nich. -  12.  Oxid siričitý a siričitany  -  13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.  -  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Prevádzkové hodiny

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

Jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

Akcie od 15 hostí Pon. - Sob.

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139