Denné špeciality  13.5. – 17.5.2024    
Otvaracie hodiny Pon. – Pia. 11:00 – 15:00 (kuchyňa do 14:00h)
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá v reštaurácii 8.- € (vrátane 10% DPH),
Polievka v cene jedla (bez dna - vypýtajte si extra, ak chutila)
Pokračovanie ponuky a dôležité informácie na strane 2 ! 
Pondelok 
Polievka: Zeleninová s talianskym podtónom A: (   )
Menu 1: Pečené br. kare na spôsob Vitello Tonato – na chladnej tuniakovej omáčke s kaparami a varenými zemiakmi s vňaťou a miešaným šalátom vedľa v miske (A: 3,4,)
Menu 2: Penne Alfredo - cestovina v smotanovo syrovej omáčke so šampiňónmi (A: 1,7)
Utorok
Polievka: Tukožrútka s karfiólom, mrkvou a hráškom  (A:   )  
Menu 1: Kurací Gyros z vykostených stehien, preliaty Tzatziki jogurtovou omáčkou na pečených zemiakoch s gréckym šalátom so zeleninou, olivami a balkánskym syrom (A:,7)  
Menu 2: Plnená zapečená cuketa so zeleninou a syrom na ryži, so šalátom ako na jednotke  (A,1,7)
             Streda
Polievka: Šošovicova a’la Macek na kyslo (A: 1,7)
Menu 1: Bravčový Mexický guláš po slovensky (reštauračná retro hotovka) na ryži s hráškom, syrom a jalapino papričkami  (A: 1,7)
Menu 2: Grillovaný Camembert natopený s chedar syrom a slaninou (alebo bez pre bezmäsitu verziu) na pečených baby zemiakoch s cesnakovou chladnou omáčkou a zahradným šalátom s talianskym vinaigrette (A: 1,7)
Štvrtok
Polievka: Francúzska s pečeňovými haluškami a mušličkami (A: 1,,) 
Menu 1: Swiss Schnitzel – rezeň zapečený na švajčiarsky spôsob s cesnakovým maslom a Ementhal syrom, s opekanými zemiakmi, tatarskou omáčkou a kapustovým šalátom na lollo liste (A: 1, 7)
Menu 2: Ratatouille - pečená zelenina na prvencálsky spôsob (baklažán, cuketa, papriky, cibuľa, paradajka s provencálskymi bylinkami) na ryži (A: 1,7,)                 
Piatok
Polievka: Cesnakový krém s krutónmi (A: 1,7,)
Menu 1: BBQ kuracie spodné stehienka s hranolkami a Caesar šalátom (A: 1,7 
Menu 2: Pečený filet Zubáča - pečený s drveným korením a citrónom, preliaty petržlenovým maslom s citrónovou šťavou na ryži s baby šalátikmi, zeleninou a balsamico redukciou s olivovým olejom (A: 4,7)
 
Výmena prílohy – oblohy..... bez problémov – bez príplatkov ☺
 
XXL menu na club tanieri 30cm …..3,50€
                          s pridaním množstva - alebo kombinácia menu 1&2                                     
                                                  
 Pon. – Pia. (každý deň):
Polievka dňa 
+
Menu 3:
Mäso z jednotky + Záhradný alebo Caesar šalát
v niektorých prípadoch aj z dvojky  + možnosť ryža alebo zemiaky na dopyt
  Menu 4:
Jedlá na objednávku – čakacia doba min 10-15min.
      Marinovaný Kurací prsný steak (A:,) 
s tymiánovou gravy omáčkou na vyžiadanie
Pečený Filet tresky tmavej (A:4)
s grilovacím korením a maslom Mâitre d’Hôtel (maslo,citrón, vňať)
Grilovaný Halloumi syr (A:7,)  
s bylinkovým olivovým olejom
 
K menu 4 príloha obloha podľa výberu  
– Ryža, Zemiaky, Záhradný šalát, Caesar šalát
 
Dressingy k záhradnému šalátu - na výber:
           Jogurtovo bylinkový (A:7,)                         Taliansky vinaigrette (A:)           
             Malinový vinaigrette (A:,),                          Citrón + olivový olej.(A:,)
 
 
Dezert dňa:..............3,50 
Čokoládové brownie rezy s lesným ovocím a šľahačkou
Zmrzlinový pohár s čokoládovým topingom a lesným ovocím
 
Dôležité informácie
Pre alergikov, dietárov alebo jednoducho pre tých, čo niečo nemusia
Prosíme zákazníkov prednostne upozorniť  šéf kuchára  ako prví,
cez obsluhujúci personál 
na Vaše ďalšie dietárne či alergénne restrikcie – vo veľa prípadach vieme jedlá upraviť tak, aby sme vynechali, pre vás nežiadúcu zložku
 
Jedlá so sebou – na vlastné vyzdvihnutie 
8.- € (Vrátane 20% DPH)
Tel. Objednávky na vyzdvihnutie „so sebou“ od 9:00 – 13:00 na tel. č. 0915 564 139
 
Výmena suroviny na jedálnom lístku vyhradená 
 
Zoznam alergénov
1. Obilniny obsahujúce lepok -  2. Kôrovce a výrobky z nich. -  3. Vajcia a výrobky z nich. - 4. Ryby a výrobky z nich. -  5.     Arašidy a výrobky z nich -  6.     Sójové zrná a výrobky z nich.  -  7.     Mlieko a výrobky z neho.  -  8.  Orechy . -  9.  Zeler a výrobky z neho.  -  10.  Horčica a výrobky z nej.  -  11.  Sezamové semená a výrobky z nich. -  12.  Oxid siričitý a siričitany  -  13.  Vlčí bôb a výrobky z neho.  -  14.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.Denné špeciality  26.6. – 30.6.2017
Menu 1. Mäsité, Menu 2. Bezmäsité jedlá ....5,00 € (s DPH)
 
Pondelok 
Polievka: Letná Gulášová s br.mäsom  (A: 1,9,)
Menu 1: Pečené br.karé do perfektna, prekladané s čerstvou mozzarelou, šalviovým pestom, tymiánovou šťavou a záhradným šalátom s malinovým vinagrette   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Špenátová (funny - srandovná) cestovina v Alfredo smotanovej omáčke s mozarelou, bazalkovým pestom a záhradným šalátom na strane s malinovým vinagrette (A: 1,3, 7,9,10,)
Utorok 
Polievka: Šampiónova na smotane s tymiánom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kuracie prsia Blue cheese & Peach – s chladnou krémovou omáčkou modrého syra a broskyne na ryži, s čerstvým červeným melónom na lollo roso šaláte  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Zeleninové „Stirfry“ – sautee (restovaná) zelenina na orientálny spôsob na ryži s jemnou teriyaky omáčkou a čiernymi sesamovými jadierkami (A: 1,3, 7,9,10,)
Streda 
Polievka: Gazpacho  - Studená Andalúzska polievka  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Letný gril mix tanier  - s grilovanou panenkou a kuracím spodným stehnom, zemiakovými čipsami a mix šalátmi ako na opekačke (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný Camembert Cassis – s chutney čiernych ríbezlí, s Waldorf šalátom (zeler a jablká) a domácimi zemiakovými čipsami  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Štvrtok  
Polievka:  Teplý Zemiakový krém s chladným rajčinovým pyré   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Pečené kačacie stehno l’Orange – stará francúzska klasika s pomarančom na slovenskej ryži so zeleninou (koprodukcia FR – SK :))  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Šalát Nicoise – klasický francúzsky obedový šalát s tuniakom, olivami, vajíčkom, fazuľovými lúskami a zeleninou s čiernym chlebom  (A: 1,3, 7,9,10,)
 
Piatok  
Polievka: Japonská  zeleninová – ( na spôsob Miso)   (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 1: Köttbullar (švédske mäsové guľky) s varenými zemiakmi na masle s petržlenovou vňaťou a škandinávskym cvikľovo jablkovým šalátom  (A: 1,3, 7,9,10,)
Menu 2: Grilovaný filet lososa divého s omáčkou Choron ( holandská + čerstvé rajčinové concassé) s varenými zemiakmi a šalátmi (A: 1,3,4,7,9,10,)
 
* XXL menu ( s pridaním množstva )  -  + 2,00 € (satisfakcia garantovaná)
 
Sobota
Reštaurácia zatvorená 
s dôvodu kateringu svadby v susednej spoločenskej sále.

Prevádzkové hodiny

PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvorená PIA 15.12. po 15:00 reštaurácia zatvorená 
SO 16.12. reštaurácia zatvor

PON - PIA 11:0-15:00 (kuchyňa do 14:00)

Jedlo na výdaj - vlastné vyzdvihnutie

Akcie od 15 hostí Pon. - Sob.

 


Kontakt

Central Park restaurant

Hviezdoslavova 465/1
Nové Mesto nad Váhom
91501

Vedúci prevádzky / Head Chef / Rezervácie akcií
J.G.Hotový: 0908 610 132

Restaurant manager/rezervácie:
Jacob Hotový : 0918 033 325

Reštaurácia: 0915 564 139